EENVOUDIGE EN SNELLE HANDMATIGE ACTIVITEIT

3 minuten lezen

Ben je een creatief persoon en weet je niet meer wat je moet doen? We gaan je originele handmatige activiteiten aanbieden die je nog niet kent!

Ken je diamantborduurwerk, macramé of de gepersonaliseerde draagtas.💎 DIAMANT BORDUURWERK
Een van onze originele knutselideeën is diamantborduren, ook wel bekend als diamond painting.

Diamant borduurwerk

Diamantborduurwerk is gewoon een mix tussen klassiek borduren (kruissteek) en genummerde kleurspellen die het ontwerp aan het einde onthullen. Je kiest een afbeelding die in verschillende delen is geknipt met cijfers en letters. Elke legende komt overeen met een diamantkleur. Als je klaar bent met het lijmen van al je diamanten, verschijnt je gekozen ontwerp helemaal in strass-steentjes, klaar om te worden ingelijst.

U kunt direct aangeboden afbeeldingen kiezen of uw borduurwerk personaliseren met meer persoonlijke foto's.

Workshop diamant borduren

We willen een geweldige ontdekking met betrekking tot deze activiteit met u delen! Het is inderdaad een schitterende site met als thema: “Diamant borduren”! Je vindt er een hele reeks diamantborduursels rond het thema Disney, bloemen, dieren en zelfs persoonlijkheden! Daarnaast biedt Atelier Broderie Diamant personaliseerbaar diamantborduurwerk om uw eigen ontwerpen of foto's te plaatsen. Alle diamond painting sets bevatten complete sets met lijm, spatel en diamond tray. De winkel van Atelier Broderie Diamant biedt een ongelooflijk assortiment!🌿 MACRAME
Macrame

Een ander idee van handmatige activiteit dat we u kunnen bieden: macramé. Macrame is de kunst van het leggen van knopen om een ​​veelheid aan creaties te creëren, variërend van een wandtapijt tot bloementapijten of zelfs gordijnen of kussens. Alles wat je nodig hebt is garen en je handen om de knopen goed te knopen. Door de gelaagdheid van knopen en draden ontstaan ​​prachtige patronen. U kunt uw macrame verfraaien met prachtige kralen. Je kunt Boheemse decoraties of zelfs sieraden maken voor jou en je vrienden. Deze activiteit is erg ontspannend en stelt je in staat je concentratie te verbeteren, omdat je met de schermen gaat snijden en deze kunst is behoorlijk arbeidsintensief.

In de Atelier Macramé-winkel bieden we macrame-kits met klosjes draad, kralen, houten stokjes, tutorials en stropdassen om je mooiste macramés te maken, of je nu een beginner of een expert bent.👜 PAS EEN TOTE TAS AAN
Personaliseer een draagtas

Om voor elke dag unieke tassen te hebben, niets leuker dan ze zelf te maken. U kunt draagtassen of zelfs andere gewone tassen personaliseren met een verscheidenheid aan dingen. Wij geven je ideeën...

Zo is een gewone draagtas makkelijk te vinden op de markt en kan je hem op verschillende manieren personaliseren:

Als je goed kunt tekenen, neem dan posca's en maak je mooiste creaties aan één kant van de tas of aan de hele tas.
Je kunt stoffenlijm nemen en strass-steentjes en pailletten op je tas plakken
Schepperziel, je kunt je eigen ideeën op de draagtas naaien.
Geef je fantasie de vrije loop om je tas te personaliseren, aarzel niet om je ideeën te delen in de comments!

🏞 KIES DE VERF
Verf kiezelstenen

Pak na een lange wandeling in de buurt van je huis een paar mooie grote stenen op je liefst vlakke pad. Je kunt ze bijna gratis schilderen om een ​​unieke decoratie in huis te hebben.

Je kunt deze activiteit met kinderen doen, zodat ze hun creativiteit kunnen ontwikkelen.

Om je werk wat makkelijker te maken zijn er verfstiften op de markt voor die momenten dat je minder handig bent met de kwast! Je kunt ook pailletten, garen, enz. gebruiken.

Dus alles wat overblijft is je steen en je verbeelding!


We hopen dat onze ideeën voor originele handmatige activiteiten zoals diamantborduurwerk, macrame, "op maat gemaakte" draagtassen en kiezelsteentjes u bevallen. Voel je vrij om je ideeën te delen in de comments. We gaan zeker een deel 2 doen!
Terug naar blog